28-08-07

Nog 6 keer....

Een aantal maanden terug telde ik de dagen af... uitkijkend naar de zomermaanden, de vakantie, ontstressen, lekker niks doen, geen wekkers... gewoon genieten van de zon, en verder niks...!

De zon? Tja hoe ziet die er weer uit...? Er bestond ook nog zoiets als een blauwe lucht zeker? We zullen ze maar van 't lijstje schrappen, want vaak hebben we haar niet gezien, laat staan dat we van haar genoten hebben.

Vakantie? Hoe lang zijn we al weer terug aan 't werk? Allez, ik hoor sommigen al denken... Werken?????

De vakantiefoto's is al wat er ons nog rest samen met de leuke herinneringen aan de 'zon', helblauw water en lucht, lekker eten, cocktails... het lekker niks doen..., geen wekker... Iedereen die je steeds met een lachend gezicht voorziet van alles wat je hartje maar verlangt... Mooie tochtjes en adembenemende uitzichten... Geen stress en de enige bekommernis was ' wat kiezen we nu om te eten? ' Pfff... Gaan we echt niet terug?

Geen boterhammetjes smeren, geen gezaag om een minder goede toets... geen voetbalschoenen kuisen... Alles gebeurde op een rustig tempo, geen stress om iets op tijd afgehandeld te krijgen ... Morgen was er immers nog een dag.

Dit klinkt allemaal zo zalig... ik weet het...!

Maar ben ik nu echt de enige die de dagen aftelt tot het maandag is....? Terug naar school... eindelijk... geen zeurende pubers die klagen over het weer, niks op tv, geen voetbal... Mama moet je weer gaan werken? Wanneer ben je terug? Gaan we nog ergens naartoe? Moet ik nu al gaan slapen? Ik moet toch voor niks op? Mama ik verveel mij? Mama dit en mama dat...!

Eigenlijk wil ik maar aangeven dat het voor die gastjes ook tijd is hoor. De verveling slaat toe en ze missen hun maatjes en het plagen van de leerkrachten denk ik!

Dus aan alle lesgevende individuen hier op aarde... Ik leg maandag met veel vreugde en plezier, alle opvoedkundige taken tussen 09u en 16u, in jullie welbevoegde handen!

Maar eerst ... nog 6 keer slapen..... ;-)

Commentaren

Dag M&M Eigenlijk is twee maanden vakantie net iets te lang voor de kinderen en tieners. Ik denk dat vele ouders jouw verhaal herkennen.

Gepost door: Joke | 28-08-07

handen uit de mouwen dus

Gepost door: loser | 28-08-07

Euh... Was het "Zeurdag" vandaag?
Zon tekort, zeker?

PS: Zoonlief is 9, speelt nu bij de preminiemen, en dat was aangekondigd als het moment om vanaf dan zélf zijn schoenen te kuisen...
En nee, ik draag ook die zijn voetbal"kabas" niet...
Dat is ook opvoeding...

Groetjes
Een "lesgevend individu"

Gepost door: Black Wolf | 29-08-07

@ 'lesgevend individu' Weet ge... als ik het zelf doe is het véél sneller gedaan, véél beter, en ligt de berging tenminste niet vol slijk en andere overschotten van 't veld...
En hij kan dat idd. ook maar ach... waar zou ik anders over kunnen 'zagen'? Ben een vrouw voor iets hé....!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 29-08-07

Te lang Zelf was ik ook altijd blij dat de school opnieuw begon. Nee, niet omdat ik zo heel graag studeerde, maar daar zag ik vrienden en vriendinnen terug... Thuis alleen maar een zeurende zus (die van mij wschl net hetzelfde dacht). :-)
En nu? Nu zou een aantal weken vakantie echt deugd doen... Of zou ik na een paar dagen die zeurende collega's missen? (nèèèèèèèè)
Grts, JB

Gepost door: Joe Bradley | 29-08-07

@JB Zeurende collega's... ik heb die gelukkig niet! Mijn collega is een hele lieve en een brave... maar of ik ze mis tijdens de vakantie... dacht het niet hoor!
Enne ja ik was vroeger ook blij om terug naar 't school te mogen.... kon mij nie keren tegen 3 broers en in de buurt woonden ook véél meer jongens dan meisjes...!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 29-08-07

He klopt ... ... het is tijd voor de kinderen (én lesgevende individuën ;-) dat het bijna terug school is. Terug regelmaat en structuur. Ik geniet nog van mijn laatste vakantiedagen.

Fijne woensdag M&M!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 29-08-07

Helemaal mee eens!
lieve groet

Gepost door: Ellen | 29-08-07

En zo heeft iedereen zijn mening hé..
Vorig jaar zou ik je helemaal gelijk geven..
Maar deze vakantie heb ik me (bijna) geen seconde verveelt, ik heb mensen, leuke mensen leren kennen. Ik heb afgesproken en me geamuseerd met vrienden die dit jaar spijtig genoeg zijn afgestudeert.. en die ik dus vreselijk ga missen in school...

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 29-08-07

Tjah... misschien zie ik er volgend jaar ook zo naar uit maar voorlopig...t zal haar eerste dagje zijn maandag dus hihi..

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.