18-02-08

Wat een 'maandaggevoel' !

Het is maandag, een zonnige maandag... de koude wind is liggen en maakt plaats voor een zon die haar stralen toch een beetje laat voelen.

Het is een maandag zoals er niet vaak een maandag is... Ik voelde me vanmorgen al 'super lekker' in mijn vel.  Genoot van mijn koffie en van de muziek op tv...  Van het water op mijn huid... de zeep... de crèmes...

Het prille zonlicht schemerde door de gordijnen en bescheen mijn lichaam.  Een zomers gevoel, en een deuntje ontsnapte uit mijn mond...  Gelukkig hoorde niemand mijn 'gejank'...  'Paint it black' van The Stones.  Niet bepaald een 'happy' nummerke maar ik kan er echt van genieten!  Goh, en jullie zouden waarschijnlijk ook mee gelachen en gejankt  hebben... ;-)

Zoonlief zonder 'morren' uit zijn bed, recht 't bad in...  Boekentas gemaakt en zonder humeur naar beneden gekomen...  Op tijd vertrekkensklaar! 

Het zat me wel mee precies, en dat voor een maandag!  Zelf onze 'hypocriete' en 'expressieloze' buurman zei voor één keer vriendelijk 'goeiemorgen'...

Ik zal maar toegeven zeker dat ik ook geen last had van 'ochtendhumeur' vandaag... ;-)

Zo zie je maar, wat je uitstraalt krijg je gegarandeerd terug!

Morgen probeert ze het opnieuw, en opnieuw, en opnieuw... ik wil je, blijf bij me, hou van me... ga nooit meer weg....!

Oeps, dat waren de kreuners zeker?

M&M

18:05 Gepost door M&M in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: maandag, humeur, gevoel, liefde, sex, vriendschap |  Facebook |

Commentaren

inderdaad ne prachtige dag geweest :-)

Gepost door: watje | 18-02-08

Als je zelf lacht, lachen de mensen terug. 't Is in alles zo, vind ik, je krijgt terug wat je geeft! Nog een prettige week!

Gepost door: Leen | 18-02-08

Je maandag ging dan wel serieus bergaf he, van The Stones naar De Kreuners... :)
Maar verder heb je natuurlijk wel gelijk, wat je uitstraalt, krijg je terug.
Groetjes

Gepost door: Breeg | 18-02-08

Mijn ...maandag was niet veel soeps. Toch geprobeert er een fijne dag van te maken. Ik had een dagje vrij, een dagje genieten moest het worden. Bart kucht zich nog steeds dood dus hebben we buiten het winkelen niet veel gedaan.

De verveling sloeg een beetje toe en inspiratie ontbrak me, ik was moe. Morgen is het weer werken gaan dan zullen de dagen misschien ook niet stil blijven staan. Ik klink wat depressief. Maar tegen het weekend zal dat wel weer beter zijn want dat speelt de zon weer voor hartendief.

Tommy

Gepost door: Tommy | 19-02-08

het was een mooie maandag een zonnetje doet deugd, het weekend zou ook heel zonnig worden, dus hoop ik dat jouw uitstraling samen met het zonnetje voor veel warmte zorgen. groetjes

Gepost door: amber | 19-02-08

De commentaren zijn gesloten.