17-03-08

Weekend zonder zorgen...

Druk weekendje achter de rug, echter tegen alle verwachtingen in... maar best leuk!

Voornamelijk op stap geweest met vriendinnen... zaterdag zelfs vier vrouwen op stap met één man? Stel je voor... die man komt het van de ganse week niet meer te boven! Zelfs de 'obers' fronsten hun voorhoofd en wilden waarschijnlijk niet in zijn schoenen staan... of juist wel?

Eentje raakt niet aan een man!

De andere wil geen man meer!

Nummer drie... pas getrouwd, dolgelukkig, maar piekert over haar beste maatje zijn nieuwe aanwinst!

Haar man, observeert... schudt zijn hoofd... en drinkt van ellende teveel grimbergen...!

Ik... genoot van de wijntjes...!

Ander scenario, andere vriendin...

Voor de zoveelste maal op dieet, want haar bmi is vééééééééééééééééééééééél te hoog..., geniet van haar waterke en haar fruitslaatje, is niet happy omdat ik op vakantie vertrek als zij weer thuis komt, gefrustreerd om haar twee pubers, haar kleren die stillaan te groot worden, weer een trouwfeest en ze weet niet wat aan!

Ik... genoot van mijn koffie (was te vroeg voor wijn)!

Ander scenario, andere vriendin... ergens in een leuke bistro, licht etentje, veel volk, dus veel om over te roddelen..., veel om mee te lachen, ja zelfs met onszelf ... schoon mannen maar ofwel te jong ofwel te oud, dus we konden er alleen maar over roddelen...

De 'obers', die ons ondertussen al zeer vertrouwd zijn en ons beurtelings komen gezelschap houden... , zorgen dat we door al het babbelen niet zonder drank vallen...! 

Eigenlijk hé, mijn eerste weekend sinds lange tijd dat ik alleen maar genoten heb, dat ik me geen zorgen heb gemaakt over de problemen van anderen...! Ik heb wel geluisterd zoals altijd, maar ik heb me aan mijn afspraken gehouden ... en het voelde goed!

Weet je... af en toe moet het maar eens!

M&M

Commentaren

het mag zeker af en toe, en zelfs meer als af en toe.

Gepost door: watje | 17-03-08

Genieten van wijntjes, van koffie, van vriendinnen en van wat mannelijke aandacht! Het kan niet anders of het was een leuk weekend! Soijtig da't zo rap voorbij is, hé! maar toch ook een prettige week voor jou!

Gepost door: Leen | 17-03-08

goe gedaan !! , wat moet een mens nog meer willen... geluk boven alles ;))
groetjes ...

Gepost door: twinkelbel | 17-03-08

Hallootjes, Dat klinkt allemaal super!!!! Je hebt groot gelijk dat je alleen maar genoten hebt...

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 17-03-08

Moet kunnen, af en toe... echt genieten en "gelukkig zijn", hoe zou een mens het anders kunnen volhouden!
Prettige week toegewenst!
Daniël

Gepost door: kleinetuinkabouter | 17-03-08

zalig zo'n weekend en zoveel vrouwen- en vriendinnendingen, ik merk dat je het goed heeft gedaan. doet me ook goed te lezen dat je zo genoten hebt.
vele groetjes -van even weggeweest-
amber
x

Gepost door: amber | 18-03-08

raakpunten Er zijn heel wat raakpunten met wat jij vertelt en wat ik een viertal jaar geleden wekelijks meemaakte. Zou wat graag teruggaan in de tijd, al moet dat dan met anderen, gezien niemand vier jaar blijft wachten, ook niet op mij, nee, toch niet. Leuk verhaal met leuke herinneringen voor mij, bedankt hiervoor!
francis

Gepost door: francis | 18-03-08

Tjonge...jonge... dat noem ik nog eens druk...en dit allemaal in één weekend...gelukkig heb je volgens mij toch echt kunnen genieten !

Groetjes

Gepost door: Another-man | 18-03-08

De commentaren zijn gesloten.