12-08-08

31.07.08.

Geen wekker, de tijd is van mij, de tijd is voor mij!
Gewekt door de zon, het ruisen van de zee.
Buiten merk ik slechts hier en daar een fanatieke sportieveling die de ochtendwarmte durft te trotseren.

De klokt wijst 07u, thuis dus 06u.
M&M en haar strakke schema! Ze leert het wellicht nooit! Het leven is immers veel te kort om het al slapend door te brengen.

Ik staar naar het water, mijn armen op de leuning van het terras, mijn haren in de wind... en ik denk aan thuis, mijn honden, hoe het leven daar nu stillaan op gang komt en iedereen zich klaarmaakt voor een nieuwe dag, hopelijk even zonnig en even warm.

Zelf neem ik vandaag de tijd om alles te 'verkennen' en vooral om te 'genieten'.

De uitstapjes worden zorgvuldig gepland en verder rest er ons niks anders dan lekker eten en drinken, wat zwemmen, zonnen, fitness, een wandeling langs de kustlijn...

's Avonds het terras onder een weeral schitterende sterrenhemel, ik en mezelf, mijn cocktail, mijn gedachten, mijn dromen... terwijl mijn kroost binnen stilletjes slaapt! Ik geniet van de rust en van de kalmte om me heen en af en toe een zacht briesje!

M&M

Commentaren

Hoi M&M Leuk dat je terug bent. Ik heb je niet echt gemist. Hopelijk een fantastische vakantie in Griekeland achter de rug maar je gaat die op je blog toch niet dag per dag herhalen mag ik hopen.
Zelf ben ik een week naar Guadeloupe geweest. De Caraïben. De Franse Antillen. Geen visum enzo nodig . Reist makkelijk. Prachtige stranden helemaal voor ons alleen, warm, zalig en de mannen echte hoffeljke hunks. Kijk dat is al meer dan voldoende.

Gepost door: Duvel | 12-08-08

Verkennen en genieten...het sleutelwoord voor ontspanning :-)

Ik kijk al uit naar het volgende!

groetjes

Gepost door: maike | 12-08-08

Hallo.Weet jij hoe het nu nog is met Ellen van silentscream.Heb er al veel aan gedacht.

Gepost door: jurgen | 16-08-08

De commentaren zijn gesloten.